Minä

Olen Helsingin Myllypurossa asuva kahden tyttären isä. Hyvä kahvi, pienpanimo-oluet ja suotta myöhään valvominen ovat rakkaita paheitani. Arvostan luonnon monimuotoisuuden vaalimista, yksilöllisyyttä, aitoutta ja empatiakykyä. Luonnettani kuvaavat paremmin adjektiivit rauhallinen ja harkitseva kuin räiskyvä ja impulsiivinen. Olen ehdottomasti enemmänkin tarkkailija kuin juhlien keskipiste, ja koen tämän myös auttavan minua taltiomaan hetkiä dokumentaarisena valokuvaajana.

 

Henkilökuvaus ja hääkuvaus

Tilaustyöni ovat pääasiassa henkilökuvia. Siis muotokuvia, cv-, linkedin- ynnä muita business-potretteja. Silloin tällöin teen myös hääkuvausta ja muita tapahtumakuvauksia. Omalla ajallani kamera kulkee aina mukanani matkoilla ja luonnossa.

Innostukseni henkilökuvaukseen ja sitä kautta muotokuvaukseen syttyi suunnilleen samaan aikaan kun ensimmäinen tyttäreni syntyi reilut kahdeksan vuotta sitten. Siihen asti kohteinani olleet staattiset maisemat saivat tehdä tilaa lapseni ensimmäisten kokemusten taltioimiselle. Samalla opettelin valaisemaan ja ohjaamaan myös varttuneempia kuvattavia.

Enimmäkseen valokuvaan ihan tavallisia ihmisiä - sellaisia, jotka eivät ole ammattilaisia kameran edessä. Aika harva todella nauttii kuvattavana olemisesta, itseni mukaan lukien. Epävarmuus kameran edessä on luonnollista, mutta sen ei tarvitse näkyä kuvassa - autan sinua näyttämään parhaaltasi kuvissa.

Valo ja varjo ovat kuvan peruselementit. Tärkeintä ovat kuitenkin hetki ja tunne - ilme, katse tai yksityiskohta.

Kuvassa haluan näyttää ihmisen sellaisena kuin hänet tunnetaan. Kiireetön ja rauhallinen työskentely auttavat pääsemään parhaaseen lopputuloksen.

Muotokuvat ja perhepotretit

Kehystetty valokuva seinälläsi koko perheestä tai perheen pienimmistä kestää aikaa ja on hieno muisto. Se on myös arvokas ja ainutlaatuinen lahja vaikka sukulaisille.

Vaikka kuvaankin mielelläni studiossa, esimerkiksi ylioppilaskuvan myös ottaa rannalla, omenapuun alla tai vaikkapa kaupunkimiljöössä.

Studioni sijaitsee Roihuvuoressa, mutta kuvaan myös sinun luonasi, puistossa, metsikössä tai kaupungin kadulla.

Jätä viesti lomakkeella


Facebook @juhovee.photo

Email juho@juhovee.fi

Instagram @juhovee.photo

FB Messenger m.me/juhovee.photo


Perhekuvaus tai muotokuvaus studiossa

Korkeintaan tunnin mittainen kuvaussessio studiossa. Perushinta sisältää kuvauksen lisäksi nettigallerian koevedoksille, joista voit valita haluamasi kuvat, sekä yhden valitsemasi  kuvan  yksilöllisesti viimeisteltynä täysikokoisena digikuvana.

180 €

Lisäkuvat ja fine-art paperille yksilöllisesti tehdyt kuvat lisähinnaston mukaan.


Ammatillinen kuva studiossa

Ammatillinen profiilikuva, kasvokuva median käyttöön, LinkedIn tai CV-kuva studiossa.

120 €

Hinta sisältää noin 30 minuutin kuvauksen ja yhden valitsemasi kuvan yksilöllisesti viimeisteltynä täysikokoisena digikuvana.


Henkilökuvaus miljöössä

Muotokuvat, parit, lapset, perheet tai lemmikit ulkona, retkellä tai luonasi.

Perushinta sisältää kuvaussession lisäksi nettigallerian koevedoksille, joista voit valita haluamasi kuvat, sekä yhden valitsemasi  kuvan  yksilöllisesti viimeisteltynä täysikokoisena digikuvana.

230 €

Lisäkuvat ja fine-art paperille yksilöllisesti tehdyt kuvat lisähinnaston mukaan.


Hääkuvaus

Tällä hetkellä teen hääkuvauksia vain yksilöllisen tarjouksen perusteella - tiedustele lisää yhteyslomakkeella.

Hääpotreteille hinnat alkaen 380 €


Hinnat sisältävät alv. 24%

Yrityksen henkilöstökuvat ja tapahtumakuvaus

Profiilikuvat tai headshotit webiin tai someen. Tulen paikan päälle kuvaamaan, katson parhaan paikan kuvaukselle ja tuon mukanani kaiken tarvittavan, kuten kuvaustaustan ja ammattimaisen valaisukaluston.

Keynote-puheiden tai juhlatilaisuuden dokumentaarinen kuvaus. Peruskäsitellyt tapahtumakuvat ja dokumentaariset kuvat sisältyvät kuvauspalkkioon.

Kuvauspalkkio 140 € / ensimmäinen tunti + seuraavat tunnit 110 € / h

Henkilökuvat yksilöllisesti kevyesti jälkikäsiteltynä 20 € / kpl

Perusteellinen kuvankäsittely 85 €/h

Hintoihin lisätään alv. 24 %

 

Instagram

Copyright © All rights reserved.
Using Format