Minä

Olen Helsingin Myllypurossa asuva kahden tyttären isä sekä näyttäviin ja tunteikkaisiin kuviin panostava valokuvaaja.

Arvostan erilaisuutta, luonnon monimuotoisuutta ja suhtaudun jokaiseen yksilönä ja kunnioituksella. Luonnettani kuvaavat paremmin adjektiivit rauhallinen ja harkitseva kuin räiskyvä ja impulsiivinen. Olen ehdottomasti enemmänkin tarkkailija kuin juhlien keskipiste - tämä on auttanut minua kehittämään visiotani myös dokumentaarisena kuvaajana.

Jos pidät tärkeänä valokuvaajaa valitessasi paitsi ammattilaisen varmuutta, tinkimätöntä parhaaseen lopputulokseen tähtäämistä ja kykyä olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan, myös kykyä antaa tarvittaessa tilaa ja pysyä etäämmällä - tilannetajua - saatan olla oikea kuvaaja sinulle.

 

Hääkuvaaja ja ihmisten valokuvaaja

Kuvaan ihmisiä, tapahtumia ja häitä. Omalla ajallani kamera kulkee mukanani matkoilla ja luonnossa.

Innostukseni muotokuvaukseen syttyi aika tarkkaan 7 vuotta sitten, kun ensimmäinen tyttäreni syntyi. Sittemmin olen kuvannut paitsi lapsia ja perheitä, myös muotokuvia muistoksi, tauluksi seinälle, profiilikuvia firman nettisivuille sekä toiminut hääkuvaajana.

Enimmäkseen kuvaan ihan tavallisia ihmisiä - sellaisia, jotka eivät ole ammattilaisia kameran edessä. Aika harva todella nauttii kuvattavana olemisesta, itseni mukaanlukien. Epävarmuus kameran edessä on todella luonnollista, mutta sen ei tarvitse näkyä kuvassa! Osaan auttaa sinua näyttämään parhaaltasi kuvissa.

Valo ja varjo ovat kuvan peruselementit. Tärkeintä on kuitenkin hetki ja tunne - ilme, katse tai yksityiskohta.

Kuvassa haluan näyttää ihmisen sellaisena kuin hänet tunnetaan. Kiireetön ja rauhallinen työskentely antavat parhaan lopputuloksen.

Häät ja hääkuvaukset

Palveluni

Haluaisitko kerrankin kunnollisia kuvia itsestäsi tai läheisistäsi, tai ikuistaa ainutlaatuisen hetken? Ylioppilaskuvan ei tarvitse olla tunkkainen studiokuva, vaan sen voi ottaa rannalla, omenapuun alla tai vaikka Oodissa.

Näyttävä fine-art valokuva seinällä koko perheestä tai perheen pienimmistä kestää aikaa ja on hieno muisto. Se on myös arvokas ja ainutlaatuinen lahja vaikka sukulaisille.

Kuvaan kotistudiossani, luonasi, puistossa, tai vaikka kadulla. En ole välttämättä oikea tyyppi valokuvaajaksi ihan kaikille, mutta jos sinussa on herännyt kiinnostus kuviani ja palveluitani kohtaan, niin kerro minulle ajatuksiasi, niin mitetään miten voisin auttaa sinua.

Aikatauluni on melko rajoitettu, mutta jos olet ajoissa liikkeellä, on parempi mahdollisuus, että pystyn palvelemaan sinua.

Ota yhteyttä lomakkella tai alta löytyvien kanavien kautta, niin jutellaan lisää.

Puhelin 040 5957225

Facebook @juhovee.photo

Email juho@juhovee.fi

Instagram @juhovee.photo


Henkilökuvaus studiossa

Muotokuva, ammatillinen profiilikuva, LinkedIn tai CV-kuva kotonani studiossa.

100 €

Hinta sisältää 1 tunnin kuvauksen ja 1 valitsemaasi kuva yksilöllisesti viimeisteltynä täysikokoisena digikuvana ja 20x30cm korkealaatuisena fine-art paperikuvana.


Henkilökuvaus miljöössä

Muotokuvat, parit, lapset, perheet tai lemmikit ulkona, retkellä tai luonasi.

Sisältää 2 tunnin kuvauksen, 10 nettiin sopivaa digikuvaa ja 1 valitsemasi kuva yksilöllisesti viimeisteltynä 20x30cm  korkealaatuisena fine-art paperikuvana sekä täysikokoisena digikuvana.

220 €

Täysikokoiset ja yksilöllisesti viimeistellyt lisäkuvat digitaalisina 50 € / kpl.

Hinnat sisältävät alv. 24%

Yrityksen henkilöstökuvat ja tapahtumakuvaus

Ammattimaiset profiilikuvat webiin tai someen. Kesäjuhlien tai cocktail-tilaisuuden dokumentaarinen kuvaus.

Tulen paikalle ja katson parhaat paikat kuvaukselle. Tuon varmuuden vuoksi myös taustan mukanani, sekä luonnollisesti valot ja muut tarvikkeet.

Peruskäsitellyt tapahtumakuvat, dokumentaariset kuvat nettikokoisina sisältyvät kuvauspalkkioon.

Kuvauspalkkio 130 € / ensimmäinen tunti + seuraavat tunnit 100 €/h

Henkilökuvat yksilöllisesti kevyesti jälkikäsiteltynä 20 €/ kpl

Perusteellinen kuvankäsittely 100 € / h

Hintoihin lisätään alv. 24 %Hääkuvaus

Tietoa ja hinnat hääkuvauksista löydät täältä.

 

Instagram

Copyright © All rights reserved.
Using Format