Minä

Olen Helsingin Myllypurossa asuva kahden tyttären isä ja valokuvaaja. Hyvä kahvi, pienpanimo-oluet ja suotta myöhään valvominen ovat rakkaita paheitani. Arvostan luonnon monimuotoisuuden vaalimista, yksilöllisyyttä, aitoutta ja empatiakykyä. Luonnettani kuvaavat paremmin adjektiivit rauhallinen ja harkitseva kuin räiskyvä ja impulsiivinen. Olen ehdottomasti enemmänkin tarkkailija kuin juhlien keskipiste, ja koen tämän myös auttavan minua taltiomaan hetkiä dokumentaarisena valokuvaajana.

 

Hääkuvaaja ja ihmisten valokuvaaja

Kuvaan pääasiassa muotokuvia, häitä ja muita tapahtumia. Omalla ajallani kamera kulkee aina mukanani matkoilla ja luonnossa.

Innostukseni henkilökuvaukseen ja sitä kautta muotokuvaukseen syttyi suunnilleen samaan aikaan kun ensimmäinen tyttäreni syntyi reilut seitsemän vuotta sitten. Siihen asti kohteinani olleet staattiset maisemat saivat tehdä tilaa lapseni ensimmäisten kokemusten taltioimiselle. Samalla opettelin valaisemaan ja ohjaamaan myös varttuneempia kuvattavia.

Enimmäkseen kuvaan ihan tavallisia ihmisiä - sellaisia, jotka eivät ole ammattilaisia kameran edessä. Aika harva todella nauttii kuvattavana olemisesta, itseni mukaan lukien. Epävarmuus kameran edessä on luonnollista, mutta sen ei tarvitse näkyä kuvassa - autan sinua näyttämään parhaaltasi kuvissa.

Valo ja varjo ovat kuvan peruselementit. Tärkeintä ovat kuitenkin hetki ja tunne - ilme, katse tai yksityiskohta.

Kuvassa haluan näyttää ihmisen sellaisena kuin hänet tunnetaan. Kiireetön ja rauhallinen työskentely auttavat pääsemään parhaaseen lopputuloksen.

Häät ja hääkuvaukset

Muotokuvat ja perhepotretit

Haluaisitko ehkä vaihteeksi kunnollisia kuvia läheisistäsi tai itsestäsi, tai ikuistaa ainutlaatuisen hetken? Vaikka kuvaankin mielelläni studiossa, esimerkiksi ylioppilaskuvan myös ottaa rannalla, omenapuun alla tai vaikkapa Oodissa.

Suuri kehystetty valokuva seinälläsi koko perheestä tai perheen pienimmistä kestää aikaa ja on hieno muisto. Se on myös arvokas ja ainutlaatuinen lahja vaikka sukulaisille.

Kuvaan studiossani Roihuvuoressa, sinun luonasi, puistossa, metsikössä tai kaupungin kadulla. Kerro minulle ajatuksiasi, niin mietitään yhdessä voisinko auttaa sinua! Aikatauluni on melko rajoitettu, mutta jos olet ajoissa liikkeellä niin on parempi mahdollisuus, että pystyn palvelemaan sinua.

Jätä viesti lomakkeella


Facebook @juhovee.photo

Email juho@juhovee.fi

Instagram @juhovee.photo

FB Messenger m.me/juhovee.photo


Henkilökuvaus studiossa

Muotokuva, ammatillinen profiilikuva, LinkedIn tai CV-kuva studiossa.

100 €

Hinta sisältää n. 30 minuutin kuvauksen ja 2 valitsemaasi kuvaa yksilöllisesti viimeisteltyinä täysikokoisina digikuvina.


Henkilökuvaus miljöössä

Muotokuvat, parit, lapset, perheet tai lemmikit ulkona, retkellä tai luonasi.

Sisältää n. 1 tunnin kuvauksen, 3 valitsemaasi kuvaa yksilöllisesti viimeisteltyinä täysikokoisina digikuvana.

200 €


Hinnat sisältävät alv. 24%

Yrityksen henkilöstökuvat ja tapahtumakuvaus

Profiilikuvat tai headshotit webiin tai someen. Tulen paikan päälle kuvaamaan, katson parhaan paikan kuvaukselle ja tuon mukanani kaiken tarvittavan kuten kuvaustaustan ja ammattimaisen valaisukaluston.

Keynote-puheiden tai juhlatilaisuuden dokumentaarinen kuvaus. Peruskäsitellyt tapahtumakuvat ja dokumentaariset kuvat sisältyvät kuvauspalkkioon.

Kuvauspalkkio 130 € / ensimmäinen tunti + seuraavat tunnit 100 € / h

Henkilökuvat yksilöllisesti kevyesti jälkikäsiteltynä 20 € / kpl

Perusteellinen kuvankäsittely 80 €/h

Hintoihin lisätään alv. 24 %Hääkuvaus

Tietoa ja hinnat hääkuvauksista löydät täältä.

 

Instagram

Copyright © All rights reserved.
Using Format